Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η οικογενειακή επιχείρηση "ΑΓΓΕΛΟΣ" δημιουργήθηκε το 2003 με στόχο την προώθηση των ελληνικών νωπών αγροτικών προϊόντων στην διεθνή αγορά. Οι κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης από την ίδρυση της έως σήμερα είναι η συλλογή εποχιακών φρούτων εκλεκτής ποιότητας, η τυποποίηση και η προώθηση τους στην διεθνή αγορά.

Η προμήθεια των φρούτων από αγροτικούς φορείς γίνεται με πολύ προσοχή, στοχεύοντας στην περισυλλογή ποιοτικών εκλεκτών αγροτικών προϊόντων που προσφέρει η ελληνική γη.
 
Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στη βόρεια Ελλάδα και είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα διαλογής, συσκευασίας και ψυχρής συντήρησης. Ο χώρος του συσκευαστηρίου είναι εξοπλισμένος με εξελιγμένα μηχανήματα που βοηθούν στην καλύτερη διαλογή και τυποποίηση των προϊόντων με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
 
Εγκαταστάσεις
 
Τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησή μας βρίσκονται στη Βέροια (Ευθ. Βαρλάμη 10), ενώ το υποκατάστημα βρίσκεται στην Καλή Πέλλας. Στο υποκατάστημα στεγάζονται οι εγκαταστάσεις για την διαλογή, τυποποίηση και ψυχρή συντήρηση των προϊόντων.